Sponsoren

Enthousiaste sponsoren!

De vereniging heeft de afgelopen jaren enthousiaste sponsoren mogen verwelkomen waaronder meest recent:

  • De Wit & Krause Administratieve Dienstverlening, administratie- en advieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf alsmede aangiftepraktijk voor ondernemers én particulieren. Zij ondersteunen en adviseren ondernemers als het gaat om  administratie, financiën, belastingen, organisatiestructuren en toekomstvisies.
  •  Eemspoort handel, leverancier van allerhande scheepvaart goederen en benodigdheden. Tevens weten ze met 50 jaar ervaring precies welke eisen er gesteld moeten worden aan onderhoudsmiddelen.
  • Keurslager Kars de Jong, bij hun kunt u terecht voor heerlijke vertrouwde verse vleeswaren. Maar ze hebben meer, veel meer! Wat dacht u van een heerlijke maaltijd of voor bij de borrel, heerlijk verse tapas. Kom gerust een keer bij hun langs en proef het zelf.
  • Van Dam Shipping, Scheepvaartbedrijf van Dam is een familiebedrijf dat reeds 8 vrachtschepen in zijn bezit heeft. Het vaargebied is voornamelijk Noord-West Europa, zes van hun schepen zijn geschikt voor het Saimaakanaal in Finland, hun specialisatie.  Scheepvaartbedrijf van Dam beschikt over een moderne vloot en en vaart met voornamelijk Nederlandse officieren

Wij ervaren een plezierige samenwerking met onze sponsoren en hopen dat jullie als leden veelvuldig gebruik gaan maken van hun diensten en kennis.

Geef een reactie